Pizza z plechu vás zaujme svou chutí i jednoduchostí

Tato pizza z plechu vám ukáže, že není nutní stále jenom navštěvovat pizzerie. Stejnou pochoutku si můžete jednoduše a rychle připravit i doma. Ukážeme vám, jak na to. Je to překvapivě snadné a výsledek vás rozhodně dostane, především potom svou dokonalou chutí.

Ingredience jsou základ

Bez čeho se samozřejmě neobejdete, to jsou ingredience. Zajistit, aby se pizza z plechu povedla, je překvapivě jednoduché. Základem je samozřejmě těsto, na které budete potřebovat:

  • 2 vejce
  • 2 lžíce majonézy
  • 3 lžíce mouky

Pouze tyto tři ingredience vám stačí k tomu, aby mohla vzniknout pizza z plechu. Tedy základ v podobě těsta. Dále už budete potřebovat ingredience na dochucení. Chybět by neměl sýr a salám, ale dále to může být také jakákoliv další uzenina, žampiony, cibule, kuřecí maso a cokoliv dalšího, co máte rádi.

Příprava je snadná

Jako první je třeba vytvořit těsto. A to tak, že smícháte dané tři ingredience. Toto tekuté těsto následně nalijete na plech vyložený pečicím papírem. Když je těsto na svém místě, tak ho můžete začít zdobit. Jako první přijde strouhaný sýr a dále vše ostatní, od uzenin, až po zeleninu. Fantazii a hlavně vašim chutím se v tomto případě meze rozhodně nekladou. Stejně tak se meze nekladou ani množství. Někdo má raději pouze pár věcí, jiný neváhá ozdobit si svou pizzu opravdu velmi bohatě.

Když je vše na svém místě, tak už stačí, aby byla pizza z plechu jenom upečena. Troubu si předehřejte na teplotu 200 stupňů a plech do ní dejte. Pečte po dobu asi 15 minut. Potom můžete svou pochoutku vyndat, ihned nakrájet a servírovat. Jak vidíte, bylo to snadné. A až si dáte první sousto, budete si jisti, že do pizzerie už nikdy nepůjdete, jelikož chutnější typické italské jídlo si připravíte i u vás doma. Jenom ze tří ingrediencí a z toho, co máte rádi. Ať už je to maso, zelenina, nebo kombinace obou.

Laisser un commentaire