Chléb se sádlem a okurkou vám připomene vaše dětství

Nejsou to jenom složitější recepty, které vám ukazujeme. Máme pro vás i ty jednoduché. Chléb se sádlem je toho důkazem. Že je to jídlo, které vám připadá až moc obyčejné? Nenechte se zmýlit. Ochutnejte ho a v ústech zažijete dokonalou explozi chutí. A co více. Jakmile ochutnáte, tak si můžete být jisti tím, že se vrátíte do dětství.

Co budete potřebovat?

Zdá se to jako jednoduchý recept, ale až ho vyzkoušíte, tak budete rádi, že jsme vás na něho upozornili, jelikož jste se nejenom vrátili do svého dětství, ale také jste si mohli dát chuťovku, která se hodí jako rychlá a nenáročná večeře. Jaké ingredience budou ty, bez kterých se neobjedete?

Základem je samozřejmě sádlo. Nejlepší je to domácí, které obsahuje u malé kousky škvarků. Dále budete potřebovat také nakládané okurky. Opět je nejlepší mít po ruce ty domácí, které chutnají nejlépe. A surovina třetí? Samozřejmě chléb. Opět by měl být pokud možno čerstvý, s měkkým středem a křupavou kůrkou. Mějte na paměti, že právě kvalita ingrediencí se odráží na tom, jak bude výsledné jídlo chutnat.

Přípravu zvládne každý

Připravit si chléb se sádlem zvládne každý, jelikož by se mělo jednat o základ takzvaní studené kuchyně. Jako první přichází na řadu chleba, který si nakrájíte na plátky. Potom ho namažte sádlem se škvarky. Samozřejmě bohatě. Vyšší vrstvy se v tomto případě rozhodně není důvod obávat.

Potom tu jsou okurky, které můžete nakrájet buď na plátky, nebo je můžete nakrájet na kolečka, stejně jako na kostičky. Těmi své jídlo posypejte a chléb se sádlem je hotový. Přejeme vám dobrou chuť.

Vylepšení se nebojte

Základní verze toho, jak vypadá chléb se sádlem, je za námi. Vy se samozřejmě nemusíte obávat jakýchkoliv dalších vylepšení. Jídlo se dá inovovat třeba tak, že na něho také namažete menší vrstvu hořčice, stejně jako se dá inovovat třeba i tak, že kromě okurky si nakrájíte také cibuli, kterou jídlo posypete. I to jsou cesty, jak se můžete chutí snadno vrátit do svého dětství.

Laisser un commentaire