Krémový dezert, který připravíte z pouhých 3 surovin!


Třísložkový krémový dezert je vhodný pro všechny příležitosti, k obyčejné odpolední kávě, stejně jako při vzácných událostech. Chcete-li upéct něco jednoduchého, tento recept je dokonalý na dezert na poslední chvíli. Dort se skládá jen ze základních potravin, které pravděpodobně již doma máte, takže kvůli tomuto receptu nemusíte chodit do obchodu pro další potraviny. To je skvělé zejména v případě, že ho potřebujete vyrobit skutečně rychle.

Složení

Díky tomu, že potřebujete jen tři složky, můžete dort připravit kdykoli. Příprava je úžasně jednoduchá a chutnat bude i návštěvě, která se nečekaně ohlásí pouhou hodinu předem. Získáte přitom dostatek porcí, abyste nasytili celou rodinu i návštěvu. Všichni si zaručeně pochutnají, a přitom potřebujete jen tři suroviny. Kromě vajíček jsou ostatní velmi levné. Vysoké množství porcí a lahodná chuť vám to ale zajisté vynahradí. Podívejte se, jaké suroviny a v jakém množství budete na výrobu tohoto dezertu potřebovat:

  • vejce – 10 ks,
  • cukr – 200 g,
  • mléko – 1 ½ l.

Kroky k výrobě dobroty

Rozbijte 10 vajec do velké mísy. Rozšlehejte je mixérem. Přidejte cukr a znovu vyšlehejte.

Pokračujte v postupném přidávání mléka. Nalijte směs do pekáče. Pečte při teplotě 200 stupňů po dobu 50 minut. To je všechno.

Nechte dort vychladnout a nakrájejte ho na čtverce nebo obdélníky, jak budete chtít. Podávejte posypané práškovým cukrem. Přejeme dobrou chuť!

Jednodušší, rychlejší a lahodnější dezert jen tak nenajdete. Domácí sladkosti by vždy měly být nejen snadné a rychlé na přípravu, ale také levné. U receptů byste se na to měli vždy dívat, jinak se vám to jednoduše nevyplatí. V některých případech bude dokonce z finančního hlediska lepší, když je koupíte v cukrárně. Ve většině případů je ale samozřejmě domácí dezert vždy lepší, než kupovaný. Zejména, pokud vám zabere jen chvilku.

Laisser un commentaire