Svatební šaty z toaletního papíru udělaly nevěstu zcela neodolatelnou

Z čeho všeho mohou být? Kromě klasického materiálu existují i svatební šaty z toaletního papíru. A jak vypadají? Budete se divit, jak dokonale. Najednou zjistíte, že desítky tisíc za šaty mohou být vyhozenými penězi, když mnohem lepší služby vykoná něco, co stojí pár korun a co běžně používáme v domácnosti.

Unikátní soutěž

Na začátku všeho byla kreativní soutěž. A právě ta vnukla nápad svatební šaty z toaletního papíru vyrobit. Možná se to zdá jako něco směšného, nemožného nebo bláznivého, ale až uvidíte výsledek, bude vám jasném, že to je možné. A že výsledek vypadá skutečně nádherně.

Toaletní papír a pár běžných věcí

Co je na svatební šaty z toaletního papíru vlastně potřeba? Jsou to pouze základní věci, které má každý doma. Základem je toaletní papír – samozřejmě že ten bílý. Potom už postačí jenom nůžky, lepidlo, lepicí páska, jehla a nit a pár dalších drobností. Tou poslední věcí už je pouze představivost, dostatek času, zručnost a píle. Potom skutečně může vzniknout něco, co má označení unikátní.

Řada věcí probíhá v kuchyni

Kde se svatební šaty z toaletního papíru tvoří hlavně? Zní to možná zvláštně, ale je to v kuchyni. Zde je totiž třeba dát toaletnímu papíru požadovanou strukturu, tvar, a tedy i vzhled. A tak je použitý hrnec s vařící vodou, cedník, ale i různé kuchyňské spotřebiče.

Unikátní výtvor, vyléčení a také odměna za vítězství

Nutno říci, že za výrobou těchto svatebních šatů stojí ještě jeden příběh. Ten je spojený s depresí, která právě díky dlouhodobé práci na těchto šatech výrazně ustoupila a došlo opět k navození psychické pohody. A jak šaty z papíru obstály v celé soutěži? Samozřejmě skončily na prvním místě. Až je uvidíte, bude vám celkem jasné, že jinak to ani dopadnout nemohlo.

Laisser un commentaire