Jeho srub vypadá úchvatně. Celý ho postavil svépomocí

Mít srub je snem mnoha lidí. Ne každý si ho ale může splnit. Tento muž je výjimkou. A dokonce si ho postavil svépomocí. To už si zaslouží velký obdiv. Není se čemu divit, jelikož stavba srubu je celkem náročnou věcí.

Jak pokud jde o sehnání materiálu, tak pokud jde o jeho opracování, nebo pokud jde o jeho spojování, aby stavba držela. Ukazuje se však, že když se dřevem umíte pracovat a máte sen, povede se vám cokoliv.

Práce na celý rok

Rozhodně to nebyla jednoduchá cesta. Když se někdo rozhodně postavit si klasickou dřevostavbu, tak se firmy pyšní tím, že může bydlet i za pár dní. Tento muž se ale rozhodl postavit srub. A to svépomocí. Je jasné, že doba stavby nebyla nijak krátká. Naopak. Vše mu trvalo celý jeden dlouhý rok. Když se však nyní podívá na to, co vytvořil, má velkou radost.

Dřevo kácel v lese

Práci si neulehčil ani o kousek. Mnoho lidí by si dost možná dřevo na srub objednala na pile, ale tento muž ne. Každý den mířil s motorovou pilou do lesa, aby zde pokácel a potom opracoval několik stromů. A ty musel následně dopravit na místo stavby. Už to byla velmi náročná práce. A to vlastně ani nezačal stavět. Přesto to nevzdal a pokračoval dále.

Svou práci dokumentoval den za dnem

Když dnes někomu řekne, že si svůj srub postavil zcela sám, mnoho lidí mu nevěří. Naštěstí je může snadno přesvědčit o své pravdě. To proto, že každý svůj krok, každý pracovní postup i každý den práce dokumentoval a pořizoval video záznam. Ten neukazuje jenom tomu, kdo mu nevěří, ale zveřejnil ho na internetu. V tu chvíli si vysloužil obdiv mnoha lidí.

Výsledek vypadá dokonale

Sami se podívejte, co se dá postavit svépomocí, bez toho abyste oslovili firmu, nebo řemeslníky z okolí. Srub je nádhernou stavbou v krásné přírodě, která jenom láká k dokonalému životu. Lidé mohou mít různé sny a toto je jeden z těch, které se rozhodně vyplatí si splnit.

Laisser un commentaire