Rekonstrukce domu proběhla za pomoci sousedů jako poděkování učitelce

Tato rekonstrukce domu se vymyká všem standardům. Provedli ji místní obyvatelé, jako poděkování starší učitelce. Ta byla v celém městě velmi známou, jelikož učila celé generace dětí. Když následně odešla do důchodu, neměla peněz nazbyt. A proto i její dům vypadal nevzhledně. 

Ostuda celé ulice

I samotné učitelce vadilo, že její dům je doslova ostudou celé ulice. Sama však ale už neměla sílu na opravdu, neměla příbuzné, stejně jako neměla peníze na objednání řemeslníků. A tak její dům stále chátral a nic nenasvědčovalo tomu, že by snad rekonstrukce domu někdy proběhla. Samotná učitelka spíše čekala až zemře a potom se její dům srovná se zemí.

Pomohli jí sousedé

Jednoho dne se o učitelku začala zajímat Christine Polemus, která bydlela nedaleko. Zjistila, že by si paní ráda dům zvelebila, ale nejde to. Sousedka jí řekla, že se jí pokusí pomoci. A tak začala oslovovat ostatní sousedy, kteří slíbili, že rádi pomohou. Jak by také na. Byla to buď jejich učitelka, nebo učitelka jejich dětí. Byla velmi populární osobou v celém městě, a tak bylo na místě jí pomoci. Najednou se objevila opravdu velká vlna solidarity, a tak bylo jasné, že ruku dílu přiloží velké množství lidí.

Dům se změnil k nepoznání

Celý víkend řada sousedů pracovala od rána do večera jenom proto, aby pomohli jedné ze svých sousedek, starší učitelce, pro kterou byla rekonstrukce domu již doslova vysvobozením. A když byly práce u konce, byl to pro ni doslova šok. Nedivíme se, jelikož její dům se změnil doslova k nepoznání. Ze staré ruiny, která hyzdila ulici, byla krásná bílá stavba. A to vše jenom díky tomu, že jsou na sebe lidé milí a když je potřeba, tak pomohou. Odhadem by taková rekonstrukce domu vyšla na 15 tisíc dolarů, ale díky ochotným lidem měla stará paní vše zdarma.

Laisser un commentaire