Rekonstrukce pokoje za pár korun vypadá neuvěřitelně. I na pár metrů čtverečný se vejde postel a stůl

Žijete v malé místnosti, kde není místo téměř na nic? Rádi byste měli větší pokoj, ale nevíte, jak to udělat? Tato rekonstrukce pokoje vás inspiruje. Nemusíte se hned stěhovat nebo kupovat nový byt s velkým pokojem. Bohatě stačí když použijete něco podobného, jako jeden mladý muž, který se rozhodl přestavět svůj velmi malý pokojík. Důvodem bylo samozřejmě to, že potřeboval více místa. To, co se mu ve finále podařilo, ohromilo všechny přátele a blízké.

Hodně věcí, málo místa

Žijeme v době, kdy kolem sebe neustále něco shromažďujeme. Mnohdy to dopadá tak, že tyto hromady věcí nemáme ve výsledku kam dát. A co teprve, pokud máme malý pokoj, kde se toho opravdu nevleze. Nikdo si přece nepřeje bydlet ve skladišti. Existuje řešení, které použil jeden mladý muž. Kvůli málo prostoru přestavěl svůj malý pokoj, aby prostoru získal více.

Z ložnice do kanceláře

Muž toužil po nové kanceláři. Zapojil fantazii a s trochou kreativity se pustil do přestavby své malé ložnice pro hosty. Díky svému báječnému nápadu si vytvořil malou kancelář se spoustou prostoru a skrytým tajemstvím pod podlahou. Ti, z vás, kteří žijí v malých pokojích, se tímto nápadem mohou inspirovat. Koncept je jednoduchý a přitom efektivní.

Proces přestavby

Muž potřeboval místo pro svoji práci, a tak přestavěl ložnici pro hosty. Před přestavbou byla místnost stísněná a nudná. Chvíli přemýšlel, a pak ho napadl skvělý nápad, nainstalovat do pokoje platformu, ve které bude kancelář a pod ní postel. První tedy připravil konzoli pro upevnění postele. Nachystal si několik dřevěných prken a nářadí. Z prken vytvořil speciální konstrukci, kterou namontoval k podlaze a stěnám.

Konstrukce se skládala z posuvné postele a vrchní podlahy. Fungovalo to tak, že postel se dala zasunout pod podlahu, čímž vznikl v pokoji velký prostor. Večer stačilo postel jen vytáhnout pomocí dvou držadel. Na vrchní části měl hromadu prostoru, kde se rozhodl udělat si kancelář. Musel pevně podlahu upevnit a připravit ji. Pak už jen stačilo nanosit potřebné kancelářské vybavení a pokoj byl hotov. Nádhera. S trochou šikovnosti a kreativity lze dosáhnout fantastických výsledků.

Laisser un commentaire