Bonbóny Krowka nemusíte kupovat. S tímto receptem je vyrobíte

Bonbóny Krowka jistě znáte. Vadí vám, že už je v obchodech nemají? Není třeba zoufat, jelikož vám ukážeme, jak si je vyrobit doma. Je to překvapivě jednoduché a jejich chuť bude dost možná lepší, než u těch kupovaných. Zkuste to a uvidíte.

Co bude potřeba?

Bonbóny Krowka nejsou jenom oblíbenou pochoutkou dětí, jelikož je milují také dospělí. Chcete je zkusit? Aby se to povedlo, jsou nezbytností správné ingredience. O jakých je řeč?

  • 400 g cukru
  • 100 g másla
  • 3 vejce
  • 1 lžíce kakaa
  • 3 lžíce mouky
  • 2 sklenice mléka

Jak vidíte, nejenom že je ingrediencí jenom pár, ale jedná se také o zcela běžné věci. Mnoho lidí tak nemusí ani do obchodu a může si tyto lahodné a zajímavé bonbony připravit ihned. Jelikož je to velmi jednoduché, klidně můžete zapojit také děti.

Stačí vše smíchat

Bonbóny Krowka jsou velmi jednoduché i na samotnou přípravu. Vlastně můžeme říci, že stačí pouze vše smíchat dohromady. Vezmete proto hrnec a dejte do něho všechny ingredience. Velikost hrnce by měla odpovídat tomu, jak velké množství ingrediencí použijete.

Potom začněte směs zahřívat. Za stálého míchání dojde k tomu, že se ingredience nejenom rozpustí, ale směs začne také houstnout. Takto vařit byste ji měli asi 20 minut, podle stávající konzistence. Měla by být tak akorát, ani příliš hutná, ani příliš řídká.

Nalijte do formy

Když je směs hotová a uvařená, můžete ji nalít do formy. Zde se fantazii a možnostem meze nekladou. Posloužit mohou různé silikonové formičky, nebo třeba tvořítka na led.

Pokud nic podobného nemáte, nezoufejte. Klidně použijte i malé plastové mističky, kam směs nalijete a potom ji nakrájíte na jednotlivé bonbony.

Nechte ztuhnout

Posledním krokem při přípravě těchto lahodných bonbonů už je jenom čekání. Po nalití do formy čekáte, než směs ztuhne. Potom vyloupněte z formy a můžete ochutnat, jaká domácí Krowka vlastně je. Garantujeme vám, že si pochutnáte.

Laisser un commentaire