Dům má rozlohu jen 22 metrů čtverečních, přesto se ale jedná o takový unikát, že by v něm nikdo neodmítl bydlet

Fotografie: Canva Photos

Protože je planeta Země čím dál více osidlovaná, lidé zcela logicky začínají přemýšlet nad tím, jak ušetřit nějaký ten prostor. Takový mini dům může poskytnout stejně kvalitní komfort jako ten v běžné velkosti. Nevěříte? Přesvědčte se.

Život na dvaadvaceti metrech čtverečních

Byt o rozloze 22 metrů čtverečních si zcela jistě představíte jako stísněnou místnost, do které nelze nic moc zakomponovat. Je to jakási garsonka, v které může žít maximálně jeden člověk.

Švédská realitní společnost ale nabízí jiný pohled. I o této velikosti je možné vybavit domeček pro třeba i dva lidi. Inspirujte se moderními „buňkami“, které poskytnou vše, co potřebujete.

Fotografie: Canva Photos

Mini domek můžete umístit kdekoliv

Malý dům od švédské společnosti nezabere nijak zvlášť moc prostoru. Proto jej můžete umístit skutečně kamkoliv. Ideální je samozřejmě příjemná příroda kolem. Mini domek je obestavený dřevěnými palubkami, proto se tváří i dost ekologicky. Splyne tedy se zelení přímo dokonale.

Fotografie: Canva Photos

Pohled do interiéru bere dech

Když mini domek navštívíte, budete uchváceni interiérem. Je velmi moderní a nechybí v něm skutečně nic. Světlá výmalba opticky malý prostor rozšiřuje, což je příjemné a praktické.

V domě najdete jak kuchyňskou linku moderně vybavenou, tak i pohodlně vyhlížející gauč, koupelnu s toaletou a patro na spaní. Dá se říct, že tato garsonka perfektně naplní představy každého mladého páru s dobrodružným smýšlením. I na omezeném prostoru se dají tvořit zázraky!

Fotografie: Canva Photos
Fotografie: Canva Photos

Útulný malý dům si můžete postavit i vlastními silami

Pakliže máte dostatek financí, nějaké ty šikovné známé a jste kutilsky založení, můžete se klidně pustit i do výstavby malého domku vlastními silami. Velmi stylové jsou nyní domečky celodřevěné, které korespondují s ekologickým smýšlením. Ve výsledku vám vlastně taková nemovitost vyjde o dost levněji, než kdybyste si ji nechali vystavět.

Fotografie: Canva Photos

Laisser un commentaire