Geniální čistič proti plísním! Dokonale zabrání všem plísním! Zabírá přímo excelentně!

Koupelna je příjemným místem, kde si čistíme tělo, ale také duši. Při vonné koupeli se myšlenky vyčistí a protřídí přímo excelentně. Abychom se ale v koupelně cítili opravdu dobře, musí být nejen útulná, ale v první řadě opravdu čistá. Ne jen na oko, ale čistá do posledního detailu. To znamená i ve všech spárech a záhybech.

Na pultech obchodních řetězců najdete mnoho různých čisticích prostředků, ale jejich složení často podráždí kůži a mají nepříjemnou vůni, která dokáže pořádně potrápit oči. Proto se s Vámi dnes podělíme o super složení přípravku, který dokonale dokáže zabránit plísním, které se v koupelně opakovaně objevují.

Budeme potřebovat

  • 2 polévkové lžíce tea tree oleje
  • 2 sklenice vody
  • Lžíce jakéhokoliv alkoholu

Postup

  1. Vše smíchejte ve vhodné lahvičce s rozprašovačem. Dobře protřepejte. Nechte 10 minut odstát. Poté aplikujte na místa zasažená plísní. Nechte působit 10 minut. Poté setřete vlhkým hadříkem.
  2. Tee olej má velmi silné dezinfekční a antiseptické vlastnosti. Alkohol jej pomáhá rozpustit a také zabíjí bakterie. Čisticí prostředek zanechává neutrální vůni. Samozřejmě, že proti plísním lze použít i ocet, ale jeho odér se ve vzduchu drží v uzavřeném prostoru poměrně dlouho.
  3. Budete překvapeni, až sami uvidíte, jak šikovný, bez debat účinný a praktický tento prostředek je.

Sdílejte tenhle super trik jak bojovat s plísní i s Vašimi přáteli! Určitě se jim také bude hodit! 

zdroj: bidista.com

Laisser un commentaire