Geniální způsob jak nenáročně vyčistit špinavý záchod za 10 minut!

Máte také občas problémy s čištěním Vaší koupelny? Pokud ano, dnešní článek je přímo pro Vás. Ukážeme si totiž několik užitečných tipů, které Vám pomohou vyčistit Vaši koupelnu snadno, rychle a bez zbytečného nepořádku.

Koupelna a WC patří mezi nejhůře udržovatelné místnosti v domě. Proč? Koupelnu totiž neustále používá každý a nedá se jí vyhnout. Je plná velkého množství věcí, ale také bakterií. Tento problém dnes prakticky vyřešíme.

  1. Zubní kartáček
    Sliny, krev a bakterie. Toto všechno infikuje Váš zubní kartáček každý den. Proto první věcí, kterou byste měli ve Vaší koupelně vyčistit je právě zubní kartáček. Je opravdu důležité, abyste jej vyčistili důkladně a to po každém použití. Pokud jde o samotné čištění, nejlepším způsobem je nechat Váš kartáček ve sklenici s octem. Nejlepší je Váš kartáček nechat takto ponořený v octu 30 minut každý den. Takovým způsobem efektivně odstraníte bakterie.
  2. Mycí houba
    Kdybyste jen věděli, jak moc může být Vaše houba kontaminovaná bakteriemi, byli byste opravdu šokováni. Ocet je ideální způsob, jak se zbavit všech těchto bakterií, které si udělaly svůj domov zrovna z Vaší houby. Ponořte houbu do mísy naplněné octem a nechte ji tam po dobu jedné hodiny. Poté houbu vymyjte.
  3. Žiletka
    Po čase Váš holicí strojek, z důvodu dlouhodobého používání, začne rezivět a je plný bakterií, odumřelé kůže, po případě vlasů a chlupů. Ano, docela nechutné. Co potřebujete udělat, pokud chcete nadále používat Váš holicí strojek je, že jej před každým použitím postříkáte alkoholem.
  4. WC kartáč
    Když dočistíte WC, nechte položenou záchodovou štětku mezi keramickou částí a prkénkem. Nyní nastříkejte na záchodovou štětku dezinfekční prostředek dle vlastního výběru. Můžete také použít alkohol. Nyní nechte na štětku toto samočistění působit 10 minut.

Videonávod

Sdílejte tenhle geniální trik jak vyčistit záchod už za 10 minut i s Vašimi přáteli! Určitě se jim bude také hodit! 

zdroj: twice.hu

Laisser un commentaire