Papír na pečení jste doteď používali špatně! Geniální nápad jak ho správně použít!

Když pečeme, je papír na pečení nezbytnou součástí celého pečícího procesu. Napomáhá zabránit spálení dna moučníků, nebo jídla. Díky papíru na pečení se pečený kus na plech nelepí a v neposlední řadě také napomáhá snadnějšímu mytí plechu, po skončení pečení.

How to! Backpapier richtig einsetzen | GaultMillau – Channel

Určitě by Vás ani nenapadlo, že se papír na pečení dá používat špatně. A přesto dá. Mnoho z nás jej používá přesně tak, jak by se používat neměl.

Nápad jak správně využít pečící papír

  1. Už se Vám také stalo, že jste po upečení objevili černý a spálený papír na pečení? Pak jste udělali přesně tu typickou chybu. Tu Vám teď prozradíme, abyste mohli papír na pečení využít vždy už jen správně.
  2. Jste zvědaví? Odpovědí není nic jiného než fakt, že plech, na který pečící papír umisťujete, nesmí být suchý. Když před umístěním papíru plech navlhčíte, papír pak lépe udržuje teplo a můžete pečení věnovat kratší čas.
  3. Druhá věc, kterou děláme špatně je to, že papír se snažíme na plechu vždy úhledně vyhladit. Tak se ale nikdy nedostane do všech záhybů. Lepší je před použitím papír pomačkat. Tímto krokem se stane více flexibilní a vy jej dostanete do všech míst.

Sdílejte tenhle tip jak využít pečící papír správným způsobem i s vašimi přáteli! Určitě se jim bude také hodit!

zdroj: otletdivak.hu

Laisser un commentaire