Většina lidí používá tuhle zásuvku pod troubu špatně! Geniální trik jak jí správně a efektivně využít!

Někdy jsou věci, o kterých jste si mysleli, že plní svou funkci dobře, zavádějící a neúčelné. Vezměte si troubu a její spodní prostor. Věděli jste, že jste ho pravděpodobně celou dobu používali špatně? Tady jsou fakta.

Vím, že když jsem to já sama řekla mé skupině přítelkyň, byly nedůvěřivé. Myslely si přesně to, co Vy. Co tím myslíme, že používáte zásuvku špatně? Na co jiného může být použita? Jako většina z nás využíváte zásuvku a používáte ji jako úložný prostor pro hrnce, pánve a plechy?

 

K čemu tedy zásuvka slouží?

  1. Tato zásuvka byla původně plánována tak, aby mohla být použita jako teplé místo pro pečené a uvařené pokrmy. Ano, také jsme byli překvapeni! Teplo soustřeďované do spodního prostoru trouby slouží podobně jako ohřevná světla, které mají restaurace ve svých kuchyních. Na pokrm tato světla svítí před výdejem jídla. Nejsou určena k vaření jídla, ale udržují teplotu delší dobu.
  2. Takže jestli je Vaše trouba vybavena tímto promyšleným mechanismem, nejlepší bude, když se podíváte na manuál, pokud ho ještě máte. Podle společnosti Snopes v nedávné sérii Home Depot prodávali 19 modelů, které cíleně zahrnovaly tuto funkci zahřívání, a společnost byla překvapena zjištěním, že zákazníci nevěděli, na co prostor používat.
  3. Pokud jste jedním z těch šťastlivců, kteří vlastně mají jednu z těchto šikovných zásuvek, doporučujeme, aby jste prostor udržovali v čistotě a vyklidili jej! Vytáhněte všechny ty nádoby, pánve, hrnce a plechy.
  4. Dále je důležité nejprve rozpoznat přesně, co je Vaše tepelná zásuvka schopna dělat. Některé z novějších modelů rovnou přicházejí s nastavitelným nastavením teploty tohoto prostoru.

Sdílejte tenhle geniální trik jak jí správně využívat  i s vašimi přáteli! Určitě se jim bude také hodit!

zdroj: tiphero.com

Laisser un commentaire