Bílé stěny jsou praktické a žádané, mohou však brzy nudit. Jak je oživit?

Někdo na bílé stěny nedá dopustit. Pravdou je, že jsou momentálně i velice módní a žádané. Těší se stejné oblibě, jako před mnoha lety. Ale jinému mohou přijít zase nudné, smutné, prázdné. Zatímco někdo rád minimalismus, jiný zase barvy a věci kolem sebe. Pokud bílé zdi preferujete hlavně z praktických důvodů (kdykoliv zamáznete ušpiněné místečko nebo kvůli více světla), ale přijdou vám prázdné, lze si je velmi snadno oživit. Stačí ozdobit pouze jednu či dvě stěny a změna vás mile překvapí.

Kniha na zdi

Bílá stěna přímo vybízí, abyste z ní vytvořili originální stránku knihy. Pravdou je, že to vyžaduje zručnost, trpělivost a čas, ale výsledek bude nad vaše očekávání. Pokud se vám nechce na stěnu psát, můžete koupit tapetu a práci si urychlit. Místo textu v knize bývají v nabídce i noty, což ocení pravděpodobně milovníci hudby.

Válečkový vzor

Jednu nebo dvě stěny můžete také ozdobit pomocí válečku. Hodí se nejen do retro interiérů. Stačí si vybrat váleček s motivem, který vás osloví a během odpoledne máte hotovo. Buď můžete použít barevný váleček na bílou stěnu nebo opačně. Na barevnou stěnu použít bílý váleček.

Zajímavý obraz

Zajímavý obraz je další možnost, jak ozvláštnit prázdné bílé stěny. A nemusí jít zrovna o žádný drahý obraz. V tomto případě byla použita sprchová zástěna, která se pouze natáhla na dřevěný rám a hotovo.

Pak už jen pověsit na to správné místo. Použít můžete i zajímavou látku na závěs nebo tapetu, kterou připevníte na rám.

Samolepky

Mezi nejlevnější, nejrychlejší a nejčastější zdobení zdí patří použití samolepek. Ať už jde o kytky, kolečka, čtverečky, ptáčky nebo cokoliv jiného, co se vám líbí a hodí se právě k vám domů.

Fotografie: Luxuryhomestuff, Vamosrayos

Laisser un commentaire