Dětské kolo, se kterým můžete kouzlit – fotogalerie

Jedno dětské kolo a osm různých způsobů pro jeho složení – no uznejte sami, nezní to přímo pohádkově? Jak by se vám líbila představa pořídit vašemu dítku kolo, které by jej věrně doprovázelo od osmi měsíců věku až do šesti let? Veškeré rodičovské sny se díky ideálnímu a velice šikovnému modelu známému jako Leg & Go Bike nyní stávají příjemnou realitou, která je nejen praktická a po cenové stránce úsporná, ale i bezpečná, pohodlná a kvalitní. Za skvělý nápad vytvořit jedno dětské kolo na osm různých způsobů vděčíme týmu designérů z New Yorku. Pojďte společně s námi objevit krásu i praktičnost tohoto modelu, který se stane favoritem nejen vašich dětí, ale zaručeně i vás – Leg & Go Bike!

1. Houpací slon

HoupadloHoupadlo

První model dětského kola je určen pro ty úplně nejmenší a zaujímá podobu klasického dětského houpadla. Jedná se o roztomilé houpací slůně, které vaše dítko zaručeně zaujme a zabaví na dlouhý čas.

2. Dětské kolo

Dětské koloDětské kolo

Ideální volba pro dítka, která právě začala chodit. Model je schválně řešen do nízké podoby, aby byl pro děti bezpečný a umožnil jim pohodlně se odrážet.

3. Pro udržení rovnováhy

RovnováhaRovnováha

Dalším modelem je opět odrážedlo, avšak tentokrát má vysoký sed, díky čemuž vašemu dítku poslouží i na několik dlouhých měsíců. Umožní mu naučit se ovládat rovnováhu a koordinovat vlastní tělo.

4. Maximální pohodlí

Rovnováha-2Rovnováha-2

Ačkoli na první pohled možná nepoznáte rozdíl, tento model má obrácené části rámu, díky čemuž dětem během jízdy poskytne příjemné 2v1 – nejenže se budou moci odrážet, ale díky otočenému rámu se budou vesele houpat.

5. Kolo s pedály

Kolo s pedályKolo s pedály

První model, který funguje na principu klasického šlapání. Bylo myšleno na bezpečí dítěte, a proto byl řetěz, na který jste u kola zvyklí, vyměněn za řetěz. Model je vhodný pro děti, jež udrží rovnováhu a chtějí se naučit jízdě na kole.

6. Tříkolka

TříkolkaTříkolka

Přidejte kolečko a máte tříkolku! Ta je mezi dětmi velice oblíbená, jelikož jim dává určitý pocit jistoty. Veškerá váha je přenesena na dvě zadní kolečka, dítě sedí pohodlně a může s radostí šlapat do pedálů.

7. Pro cestu z kopce i bez šlapání

Kolo pro cestu z kopceKolo pro cestu z kopce

Tento model představuje ideální řešení, díky kterému se dítko může vesele spustit z kopce. Nohy budete mít položené na opěrkách a nehrozí tak nebezpečí, že by si ublížilo o točící se pedály.

8. Sněžný pluh

Sněžný pluhSněžný pluh

Tady není co dodat! Sněžný pluh v dětských očích zaručeně sklidí úspěch a pro zimní období je tento model více než ideální. Speciální úprava borovicového dřeva odolá jak nízkým teplotám, tak i vlhku.

Obrázek: leggoobike.com, girlgonemom.com

Laisser un commentaire