Přes tři sta let starý dům okouzlí svým interiérem i praktičností

Mladý pár se pochlubil úžasným bydlením. Byl to tento starý dům, který pár zakoupil v Anglii, konkrétně tedy v severní části Cornwallu u pobřeží Severního moře. Nahlédněte dovnitř!

300 let historie

300 let starý dům je stavěný zjevně hliněnými základy, to mu propůjčuje nezaměnitelný vzhled. Jedná se o malebné a útulné obydlí. U vstupu vás přivítají světlé podlahy a stěny, které by měly kompenzovat v podstatě dost malý prostor a dodávat mu více světla, kterého sem neproudí přes malá okénka tolik.

V předsíňce naleznete po levé straně velice vkusný nábytek bíle lakovaný, který se do prostoru domku náramně hodí. Nenajdete tu umělé materiály, ale čistě přírodní, jako je především dřevo.

Interiér historického domu

Doslova vám vyrazí dech pohled do obývacího pokoje. Ten je vybavený novým a barevným nábytkem, ale historický ráz stavení podpoří zcela jistě monumentální krb z břidlice, který je jednoznačně dominantou této místnosti. Budete si zde připadat jako ve venkovském moderním stavení. Vedle krbu se nachází malý relaxační koutek pro vášnivé čtenáře, který určitě potěší pohodlným křeslem zvaným „ušák“.

Zaplesají ale i hospodyňky, kuchyňská linka v bílé barvě, jako by tu byla již od nepaměti. Působí čistým dojmem.

Prostoru je tu snad i na tanec. Když se přemístíte do koupelny, jako byste se ocitli o několik stovek let zpátky v čase.

Historická vana pobízí k voňavé koupeli. Dojem dokreslují bílé obklady, které celé místnosti dodávají velice příjemný ráz.

Exteriér starobylého stavení

Tento úžasný malý domeček obklopuje zeleň na každém kroku. Poloha u lesa je tak ideální pro klidné a příjemné bydlení. Na menší předzahrádce může mladý pár pěstovat ovoce a zeleninu, nebo si místo zkrášlit různorodými a pestrobarevnými květinami. Tohle místo na vás dýchne něčím zvláštním, co nezapomenete do konce svého života. Jako by se zde zastavil čas. Mladí majitelé zde budou jistě velice šťastní!

Fotografie: Unique Home Stays

Laisser un commentaire