Mladá rodina se rozhodla pro bydlení v autě. Přestavěla ho na krásný domov

Bydlení v autě nemusí být nouzovka na pár dní. Tento pár zde bydlí i se svým potomkem. A daří se jim velmi dobře. Nutno však dodat, že ono auto, které posloužilo jako bydlení je velká limuzína, a to na co byla přestavěna je téměř k nerozeznání od klasického domu. Přesto stále můžeme mluvit o tom, že se jedná o auto.

Na podvozku staré limuzíny

Každý, kdo chce stavět, tak hledá vhodný pozemek. Tento pár nemohl dlouho žádný najít, a tak se rozhodl, že to vyřeší jinak. Velmi levně koupili starou limuzínu a rozhodli se, že využijí její podvozek, na kterém si své vysněné bydlení postaví. A od nápadu už nebylo daleko k činům. Stačilo sehnat materiál, pomocníky a už se mohlo začít s realizací bydlení.

Netradiční mobilheim

V praxi vlastně nejde o nic jiného než o dnes tolik populární mobilheim neboli mobilní dům. Ty klasické jsou celkem drahé, a ne každý na ně má dostatek peněz. To byl případ i tohoto páru, jelikož stavba svépomocí je vyšla včetně pořízení staré limuzíny na minimum. Nyní mají nejenom kde bydlet, ale v případě potřeby mohou svůj dům kamkoliv přestěhovat.

Malý, ale útulný

Je jasné, že jde stále o bydlení v autě, a tak bylo třeba přizpůsobit se samotným rozměrům a také možnostem samotného podvozku. Dům, který vznikl je spíše menší, ale to vůbec nevadí. Pro tři osoby je zcela vyhovující. A až nahlédnete dovnitř tak zjistíte také to, že je velmi útulný. Mladá rodina se v něm cítí velmi spokojeně. Hlavně proto, že konečně našla místo, kde může spokojeně žít.

Jako v klasické nemovitosti

Když nahlédnete dovnitř, rozhodně budete překvapeni. A to velmi pozitivně. Interiér vypadá moderně, stylově a je vybavený stejně, jako v klasické nemovitosti. Kdybyste nevěděli, že místo klasických základů v tomto případě posloužila stará nepoužívaná limuzína, stoprocentně byste to nepoznali. Pokud i vy přemýšlíte o mobilním bydlení, může být toto řešení zajímavým tipem.

Laisser un commentaire