Muž vytvořil dokonalé bydlení předěláním dodávky na obytný vůz. Nechybí mu vůbec nic

Že je bydlení v dodávce jenom krátkodobou nouzovkou? Velký omyl. Tento muž si ze staré dodávky vytvořil mobilní dům. Už na první pohled je patrné, že jeho dodávka není úplně obyčejná. Stačí se podívat na její boční stravu, kde je vyvedený komín, který se tyčí až nad ní. To rozhodně není ani základní, ani příplatkové výbava žádné sériové dodávky.

Vše muselo pryč

Měl jasný sen o tom, jak bude jeho mobilní dům, tedy jeho bydlení v dodávce vypadat. Jakmile měl to hlavní, tedy dodávkové auto, pustil se do práce. Vše samozřejmě muselo nejdříve pryč, aby vznikl prázdný prostor, který mohl začít postupně upravovat. Už na začátku jeho plánů bylo jasné, že nechce bydlet nijak obyčejně, ale chce si zhotovit něco zcela unikátního.

Interiér obložil dřevem

Jelikož je profesí tesař, práce se dřevem mu není cizí. Velmi dobře ví, že jde o kvalitní a esteticky zajímavý materiál. A tak bylo jasné, že jiný ani nechce. Pořídil požadované množství dřeva a pustil se do práce. Celý interiér obložil kvalitním dřevem a ten se rázem změnil k nepoznání. Kdybyste nevěděli, že jste uvnitř dodávky, netipovali byste to.

Nábytek, police i úložné prostory

Nejde jenom o estetiku, ale také o praktičnost. I na tu musel být kladen důraz. A tak si muž ze dřeva vyrobil vše, co k běžnému bydlení v dodávce potřeboval. Byl to nábytek v podobě komod, byly to úložné prostory, stejně jako police. A to vše vzniklo na celkem stísněném místě. Díky vhodnému rozvržení to však nevypadá, že by se uvnitř skříňové dodávky někdo tísnil. Naopak.

Krásné a praktické

Důraz byl kladen jak na celkovou praktičnost, tak i na estetiku. Obojí se povedlo vyladit do posledního detailu. Stačí se podívat na fotky a bude vám jasné, že slova jsou v tomto případě zbytečná. Sami se můžete přesvědčit o tom, že výsledek nemá chybu.

Může vyrazit kamkoliv

Menší, ale plnohodnotné bydlení má ještě jednu výhodu. Stále je to dodávka. Stačí nasednout, nastartovat, zařadit rychlost a sešlápnout plyn a je možné vyrazit kamkoliv. A zde zůstat pár dní, ale klidně i několik týdnů.

Laisser un commentaire