Obyčejný zahradní domek ukrývá unikátní soukromé kino

Zvenčí vypadá jako obyčejný zahradní domek. Stačí však nahlédnout dovnitř a zjistíte, že je to soukromé kino. To si na svém pozemku vybudoval muž, který je velkým fanouškem filmu. Zajímavé na tom všem je, že si okolí stále myslí, že jde o obyčejnou zahradní chatku. Realita je ale trochu jiná, jelikož nářadí zde skutečně není.

Pustil se do práce

Když začal s budováním, tak to skutečně vypadalo, že si na zahradě staví zahradní domek. Že nemá kam dávat nářadí, a tak ho konečně vybuduje a bude mít prostor. Vše odpovídalo jak velikostně, tak i výsledným provedením. Realita byla nakonec trochu jiná, jelikož dovnitř žádné nářadí rozhodně nikdy patřit nemůže.

Dokonalé soukromé kino

Koho kdy vzal dovnitř, ten jenom zíral. Myslel si, že mu muž chce ukázat nové nářadí. Když ale každý vešel dovnitř, tak nemohl uvěřit svým očím. To, co bylo v interiéru, to jsou četné a velmi pohodlné sedačky, které jsou osazeny proti velkému plátnu. Je jasném, že muž si vytvořil svůj velký sen. Jako milovníka filmů ho nebavilo sledovat je v televizi a v klasickém kině ho často rušilo okolí.

Nechybí zde vůbec nic

Možná si řeknete, že jsou tu jen sedačky a plátno. Tak tomu ale není. Podívejte se na fotografie a uvidíte, že je tady toho mnohem více. Vypadá to jako v klasickém kině. Třeba díky kobercům, nebo klasickému designu. Dále nechybí třeba ani filmové plakáty, nebo koutek s občerstvením. To při sledování filmů nesmí v žádném kině chybět. A tak je i tady, v tomto soukromém.

Bohatá filmová sbírka

Konečně si může muž se svou rodinou a se svými přáteli užít dokonalý filmový zážitek. A jaký film si vyberou? Možností je opravdu mnoho. Stačí se podívat na polici s jednotlivými filmy, ze kterých je skutečně z čeho vybírat. Tak co říkáte, také jste si na první pohled mysleli, že je to jenom zahradní domek? Jistě jste překvapeni tak jako my.

Laisser un commentaire