Šílený trend v oblasti krásy – prodlužování chlupů v nose

Chlupy vyčnívající z nosních dírek byly po léta považovány za velmi neatraktivní, takže lidé je voskovali, upravovali, trhali pinzetou a odstraňovali různými dalšími způsoby. Nicméně, máme tady nový trend. Pokud se už nyní chytáte za hlavu, pak věřte, že nejste sami.

Novým trendem v oblasti krásy je prodlužování chlupů v nose. Stejně, jako si řada žen nechává v kosmetickém salonu prodloužit řasy, lze nechat prodloužit i chlupy v nose. To je snad ještě horší, než přirozeně chlupaté podpaží nebo neupravené nohy u žen.

Všechno to začalo tím, když si na Instagramu vystavila žena gret_chen_chen fotografie, kde použila falešné řasy, aby zaujala tímto nápadem. Stalo se, že opravdu zaujala a řasy (chlupy) trčící z nosu se staly jedním z posledních nejpodivnějších trendů krásy.

Značka „nosehairextensions“je na Instagramu nepochybně obrovským hitem. Zajímavé je, že se tohoto trendu chytlo podstatně mnoho žen, které sdílejí spoustu fotografií, kde předvádějí své chlupaté nozdry. Myslíme si, že ani tak nejde o půvab a krásu, jako za každou cenu na sebe upoutat pozornost.

Doporučujeme však, abyste si dvakrát rozmysleli, než si do nosu vložíte lepidlo na řasy. Podle Cleveland Clinic, přírodní chloupky v nosu skutečně slouží důležitému účelu, protože jejich úlohou je zachytit prach a bakterie. Použití lepidla na řasy k prodloužení nosních chlupů může poškodit původní chlupy a způsobit vážné zdravotní komplikace.

Když se tento nápad objevil, zdálo se, že jde pouze o vtip a nikdo nevěřil, že se najde tolik lidí, kteří najdou odvahu to vyzkoušet, a také, že tento bizarní trend vydrží, ale zřejmě se mýlili! Tomuto trendu propadá čím dál více žen.

Obrázky: healthyfoodhouse

Laisser un commentaire