Spodní prádlo, které láká k nakousnutí!

Ve vztahu je občas důležité udělat něco nového, překvapivého a nečekaného, co mu dodá šťávu a díky čemu nezapadne do stereotypních kolejí. A co se postele týče, platí to dvojnásob. Spousta žen si často láme hlavu, jak svého partnera překvapit nebo čím se mu zalíbit.

Krásné, lákavé a svůdné spodní prádlo je již jakousi klasikou, jak v partnerovi probudit vášně. Ovšem co takhle probudit v něm i chuť na sladké? Oblečte si na sebe spodní prádlo, které je celé vyrobené ze sladkých barevných bonbónků a věřte, že tím svého partnera nejen překvapíte, ale pokud miluje sladké tak i potěšíte!

Sladká podprsenka

Podprsenka vyrobena z malých bonbónků má trojúhelníčkový tvar a mnohým ženám připomíná jejich úplně první ženské plavky. Rozhodně není určena pro každodenní nošení – ženy, které již měli to štěstí a sladkou podprsenku si oblékli navíc tvrdí, že její nošení není příliš pohodlné – proto si tento módní doplněk oblékněte jen do postele. Bonbónky jsou navlečeny na natahujících provázcích, takže velikost je univerzální a přizpůsobí se každému poprsí. Ramínka mají nastavitelnou délku a zavazují se na zádech a za krkem.

Kalhotky, které zachutnají

I spodní díl je k dostání a to v podobě slaďoučkých kalhotek. Několik set barevných bonbónků je navlečených na pružných gumičkách, takže pokud po těchto kalhotkách zatoužíte, nemusíte si lámat hlavu s velikostí – je univerzální. Ženy, které si potrpí na své váze jistě potěší, že celá tanga mají jen 40 kalorií. Proto nemusí mít výčitky svědomí, že díky sladkosti zhřešily. Kalhotky z bonbónků jsou pro opravdu intimní chvíle. Přeci jen místo, na kterém budou obléknuty, by mělo být viděno jen tak někým.

Roztomilá tanga pro odvážného muže

Sladké spodní prádlo není jen výsadou žen, které chtějí pro svůj protějšek připravit překvapení. I muži chtějí svým partnerkám zachutnat a od toho jsou tu slipová tanga z barevných bonbónků, která jsou určena pro muže. Ovšem nikde není psáno, že slipová tanga nemohou ženy věnovat mužům – například na Sv. Valentýna. I tento typ spodního prádla je svou velikostí univerzální a nejedná se o kalorickou bombu, takže zcela odpadají obavy o vaší postavu, pokud je v zápalu vášnivé chvilky celé zbaštíte.

Obrázek: pixabay.com

Laisser un commentaire