Geniální trik jak se zbavit mravenců ve Vaší domácnosti! Jednoduché a velmi efektivní!

Zkoušeli jste už na nekončící zástupy mravenců všemožné způsoby, abyste se jich konečně definitivně zbavili? Vždy si myslíte, že je jim konec, pak otevřete skřínku a začíná vše nanovo. Boj s mravenci se může postupem času zdát jako boj marný. Chemické prostředky možná používat nechcete, ale sami si už rady nevíte? Nezoufejte.

Dnes Vám ukážeme, jak s mravenci opravdu zatočit. Známe hned 3 způsoby. Jsou jednoduché a velmi efektivní.

Návod jak se zbavit mravenců

  1. Návnadu s kyselinou boritou
    Jde o jeden z nejúčinnějších prostředků. Uvařte vejce a požijte jeho žloutek. Ten smíchejte s něčím sladkým. Přidejte např. cukr, džem, nebo med. Do této směsi přidejte 20 g kyseliny borité. Vytvořte malé kuličky a rozmístěte do míst, kde se mravenci vyskytují. Další den budete svědkem toho, jak mravenci ve velkém umírají. Tento lidový způsob se velmi osvědčil.
  2. Česnek
    Další skvělá metoda, jak zahubit mravence. Působí na ně sodík, který česnek obsahuje.

  3. Lepící páska
    I tato metoda spolehlivě funguje. Do míst, ve kterých se s mravenci potýkáte, vložte oboustrannou lepící pásku a doprostřed položte kousek jídla. Mravenci, kteří jej budou chtít ukořistit, se z pásky nedostanou. Tento způsob však zlikviduje jen malou část hmyzu.

Prevence

  1. Nikdy nenechávejte volně potraviny, nebo jejich zbytky. Důkladně vždy ukliďte všechny drobky, pravidelně očistěte jídelní plochy a často vynášejte odpadky.
  2. Můžete použít také mokrou metodu a amoniakem. Na 10 litrů vody potřebujete 1 lžičku této látky.
  3. Také po obvodu odvzdušňovacího potrubí můžete nalepit oboustrannou lepící pásku.

Sdílejte tenhle způsob jak se zbavit mravenců snadno a rychle s vašimi přáteli! Určitě se jim také bude hodit! Do komentářů nám napište, jak bojujete s mravenci vy. 

zdroj: paulrise.blogspot.com

Laisser un commentaire