Účinný domácí způsob jak se zbavit komárů a jiného otravného hmyzu! Snadno, rychle a levně!

Máte v oblibě šváby a komáry? Určitě ne. Nikdo z nás o tyto nevítané návštěvníky jednoznačně nestojí. Tyto škůdce lze nalézt téměř všude a setkání s nimi jsou velmi nepříjemná. Navíc jsou nebezpečnými přenašeči různých nemocí. Tito bacilonosiči jsou nebezpeční tím, že nám domů mohou snadno zavléci špínu, ve které se s oblibou pohybují.

Dnes Vám představíme velmi účinný domácí prostředek, díky kterému se těchto hmyzích nepřátel hravě zbavíte. Na trhu samozřejmě najdete výběr chemických prostředků, jejichž výrobci slibují hory doly, ale po čase se k Vám škůdci i tak mohou vrátit i přes opakované použití těchto chemických zázraků. Buďte opatrní ke svému zdraví a sáhněte raději po šetrnějším způsobu. Vyzkoušejte náš tip na domácí prostředek proti škůdcům.

Ingeridence

  •  ½ šálku šamponu
  • ½ šálku octa
  • ½ šálku rostlinného oleje

Návod

  1. Vše smíchejte v nádobce s rozprašovačem. Čím více protřepete, tím lépe.
  2. Roztok aplikujte na místa, kde se švábi a komáři nejvíce vyskytují. Ve Vaší domácnosti můžete tento sprej aplikovat kamkoliv.
  3. Neškodí ani Vám, ani domácím mazlíčkům. Můžete jej dokonce aplikovat také přímo na kůži, jako repelent.

Sdílejte tenhle způsob jak se zbavit otravného hmyzu snadno a rychle s vašimi přáteli! Určitě se jim také bude hodit! Do komentářů nám napište, jak bojujete s otravným hmyzem vy. 

zdroj: healthycures.org

Laisser un commentaire