Nevyhazujte ruličky od toaletního papíru! Zde je 9 způsobů, jak je znovu použít v domácnosti

Stále více lidí si uvědomuje, že k záchraně naší planety je třeba dělat malá i velká konkrétní gesta. Kromě toho, mezi tím vším, co můžeme využít k výrobě praktických doplňků, jsou role toaletního papíru.

A ano, tyto malé role jsou vyrobeny z lepenky a mají dokonalý tvar, aby se daly přeměnit na množství předmětů, které lze mimo jiné použít ke skladování. Během tohoto článku navrhneme 9 originálních způsobů, jak je znovu použít. Jeden z nich se vám jistě bude hodit.

Roličky od toaletního papíru nebo papírové utěrky můžete použít například k výrobě krmítka pro ptáčky, k zakládání sazenic, k výrobě garáže pro autíčka vašeho dítěte nebo různé doplňky pro ukládání vašich zbytků.příze, vaše zbytky látek a mnoho dalšího .

Pro inspiraci využijte těchto 9 důmyslných způsobů, jak znovu použít role toaletního papíru.

1. Pro krmení ptáků je tento nápad skvělý. Naneste arašídové máslo na roli toaletního papíru, zarolujte semínka a vložte na větev stromu.

2. Ukliďte prodlužovací kabely a počítačové dráty. Každý drát a šňůru uložte do role toaletního papíru a označte je.

3. Pro nastartování sazenic jsou ideální ruličky od toaletního papíru. Sklopte jednu stranu, naplňte zeminou a zasejte semena. Vložte do nádoby a umístěte na slunce.

4. Ruličky od toaletního papíru se vám budou velmi hodit na srolování zbytků vlny nebo vyšívání. Umožní vám je také uložit podle barev.

5. Neutrácejte zbytečně za balení dárků. Buďte originální tím, že si je vyrobíte sami s rolemi toaletního papíru, provazem, stuhami atd.

6. Máte tolik zbytků látek, že se z vaší šicí místnosti stal pořádný nepořádek? Skladovací řešení je v roličkách od toaletního papíru.

7. Autíčka povalující se v pokoji vašeho dítěte? K výrobě této garáže vám postačí lepenková krabice a role toaletního papíru.

8. Rozřezáním role předem natřeného černého toaletního papíru na 5 kusů je snadné ozdobit zrcadlo a dodat mu slunečný vzhled.

9. Jakmile použijete roli balicího papíru, je těžké ji udržet v rolování. Vezměte roli toaletního papíru a připevněte ji ke středu balicího papíru. Tím zabráníte jejímu rozvinutí.

Líbí se vám tento trik? Sdílejte to se svými přáteli na Facebooku.

Laisser un commentaire